Beoordelingen

9,1
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,4
Comfort
9,0
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
9,0
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
9,1

Beoordelingen

    Arjan
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    10 mei 2018

    Prima verblijf voor de prijs

    Omdat het 2 dagen zonder ophouden regende, miste we een echt zitje. In een kamer van 4 personen is 1 bureautje met 1 stoel en geen balkon dan te weinig. Er is op dit soort dagen geen overdekte gemeenschappelijke ruimte om te zitten. Had het niet geregend, dan waren we waarschijnlijk de gehele dag op pad geweest en hadden dit niet als een gemis ervaren.
    De vriendelijkheid van de gastheer en vrouw.
    Bosi
    it

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 juni 2017

    Erg prettig en dichtbij talloze bezienswaardigheden (penisola, lagunes met flamingo's).

    Ontbijt had anders gemogen. Alleen toast en verder hele zoete broodjes.
    Heel vriendelijk en gastvrij. Erg schoon en voorzien van alle benodigdheden.
    Erik
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    2 juni 2017

    Mooie kamer in een leuk plaatsje

    Verder alles naar wens
    Als je van zoetigheid hou is het ontbijt goed, wel verse jusdorange en goede koffie.
    bastiaan
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 mei 2017

    Prima adres om vandaaruit de omgeving te verkennen

    Nvt
    De ontvangst, het uitgebreide gevarieerde ontbijt en de behulpzaamheid.
    Paul
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 mei 2017

    Zeker de moeite om hier 1 of 2 nachten te slapen!

    Zeer vriendelijke eigenaar, erg smakelijk ontbijt!
    Maria Paola
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 april 2017
    Het onbijt, ruim balkon
    sona
    sk

    Beoordelingsscore

    10
    17 mei 2018
    Everything was very good, people, room, cleanliness and really tasty breakfast.
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rudolf
    cz

    Beoordelingsscore

    10
    5 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    4 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jacqui
    mt

    Beoordelingsscore

    8,3
    10 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kenny Francis
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    13 oktober 2017
    Great place, clean tidy and very comfortable. Easy parking. We felt very cosy. Nice owner.
    Libby
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    9 oktober 2017

    Good place for base in Cabras

    Nothing apart from too many keys to open doors.
    As the reviews said best breakfast in Sardinia. Rooms were good size and good sized bathroom. Staff very obliging and helpful.
    Chiara
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    5 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    AGNIESZKA
    pl

    Beoordelingsscore

    10
    2 juli 2017

    Cabras great hoospitality

    This place is clean, comfortable and peaceful for rest. We had a big room, clean bathroom and great owner and his girlfriend. They were very flexible and welcomed us with great cordiality and joy. We were not for the tourists but real guests. Its hospitality has caused that certainly we will return as soon as we will be in Sardinia. In addition, breakfast prepared by them was far exceeding standard continental breakfast: tarta from eggs, fresh fruit, delicious prosciutto makes you feel truly in Sardinia. Thank you Paolo and see you
    Maciej
    pl

    Beoordelingsscore

    9,6
    31 mei 2017

    Just great!

    -
    - Very good value for the money, - Perfectly clean room, - Tasty breakfasts, - Friendly staff, - Very nice location - Cabras is a typical Italian, small town, located by Sinis peninsula with several nice spots, plenty of beatiful, sandy beacheches around, - Just great.
    au

    Beoordelingsscore

    10
    28 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    aleiwa
    pl

    Beoordelingsscore

    10
    26 oktober 2016

    we enjoyed Cabras and this apartment.

    Paulo was a great host. he was asking if we needed any help, and gave us few advice. Breakfasts - it was more like an euopean breakfast than italian - big + for that. We even had eggs :) each day there was always something different. but sweets and fruit salad was served every day.The room was very nice decorated. It was the nicest bathroom we had in Sardinia. There is a fridge in the room, and also a mini bar in case you need it. Cabras is a really nice place. a small village, with narrow streets. We travelled without a car. we rented bikes. We are in a pretty good condition so it wasn't a problem to reach Tharros, Capo San Marco or such a beautiful beaches as Mari Ermi or Is Arutas. Otherwise you need to have a car, because there is no public transportation to these sightseeing points.
    Magdalena
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    john
    au

    Beoordelingsscore

    6,2
    2 oktober 2016
    Rooms were in poor part of town, and difficult to find, Difficult to obtain entry to rooms on arrival as location only staffed in the morning,
    Breakfast was good, and reasonable value overall
Beoordelingen worden geladen